Explicațiile senatorului PSD Brăiloiu, acuzat că a înjurat o senatoare și i-a spus „Prințesă”, iar despre ziariști a spus că sunt „ciobani”. VIDEO

Publicat: 21 12. 2017, 20:40

This browser does not support the video element.

Întrebat dacă a înjurat-o pe Florina Presadă, Brăiloiu a negat. „I-am urat >, ceea ce e frumos și elegant, nu? De Crăciun, se zice că trebuie să fim mai buni. Crăciunul durează două zile, după aceea mai vedem. Dacă știți dumneavoastră altă replica, vorbiți cu dumneaei. Nu am de ce să-i cer scuze”, a precizat senatorul PSD.

Totodată, Brăiloiu a susținut că nu a folosit apelativul „prințesă” și nici nu a înjurat-o.

„Eu sunt întotdeauna un gentleman, și este sub demnitatea mea de bărbat să jignesc o femeie. Nu, nu am în vocabular așa ceva”,a adăugat Brăiloiu.

Întrebat dacă a fost gentleman și când i-a numit „ciobani” pe jurnaliști, senatorul PSD a spus că nu i-a numit astfel.

„Era un domn operator, nici măcar nu era jurnalist. Era cu un trepied care m-a lovit peste picioar foarte tare, a trebuit chiar să merg la o mică intervenție chirurgicală”, a subliniat Brăiloiu.

Senatorul USR, Florina Presadă, a declarat joi, că senatorul PSD, Liviu Brăiloiu, a înjurat-o în plenul Senatului, când a împărțit cartea „Ferma Animalelor”, adăugând că îi va face o plângere la Biroul Permanent al Senatului.

Aceasta a confirmat că Brăiloiu i-a spus „Prințeso, sugi …”

„Ceea ce a spus domnul Brăiloiu nu poate fi reprodus. Pot să vă relatez, în schimb, contextul. Și anume, noi, membrii grupului senatorial al USR ofeream cărți membrilor Senatului de la PSD. Este vorba despre „Ferma Animalelor”, de George Orwell. O serie de senatori PSD au aruncat cărțile pe jos, mă refer la doamna Ecaterina Andronescu, domnul Bodog, chiar doamna Arcan, de asemenea. Iar domnul Brăiloiu, vizibil deranjat de acest gest, a început să mă insulte și să mă injure. Nu este prima dată, voi face o plângere împotriva dumnealui la Biroul Permanent, unde există un Regulament al Senatului care trebuie respectat. Am cerut în acel moment domnului Manda, care era președinte de ședință, să suspende ședința, însă a refuzat să facă acest lucru”, a susținut Presadă la Parlament.