Fenechiu: Epava politică Băsescu va comanda după 29 epava ruginită de la Costinești, numită „Evanghelia”

Publicat: 27 07. 2012, 18:11
Actualizat: 06 09. 2014, 20:13

Vicepreședintele PNL Relu Fenechiu a declarat, vineri, că Traian Băsescu, pe care l-a numit „epavă politică”, va comanda după referendumul de demitere epava ruginită de la Costinești, numită „Evanghelia”.

„La Costinești este o epavă care se numește «Evanghelia». E o epavă ruginită. După 29 iulie, Traian Băsescu va fi comandant la această epavă, pentru că o epavă politică nu poate conduce decât o epavă ruginită”, a spus Fenechiu.

El a spus că în această campanie electorală se confruntă Traian Băsescu cu românii și l-a acuzat pe președintele suspendat de faptul că a folosit mijloace „josnice” pentru a-și păstra scaunul, cum ar fi utilizarea simbolurilor statale sau cele ale olimpismului.

„Ziua de 29 iulie e ziua unui nou început. Noi privim ziua de 29 ca o nouă șansă a României”, a spus Fenechiu.

El a spus că războiul cu Traian Băsescu se va încheia doar duminică noaptea, prin voința românilor, iar de a doua zi va începe reconstrucția României pe fundamente reale.

Președintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, în urmă cu o săptămână, la Cotroceni, că Traian Băsescu este „o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect și comportament”, iar miza referendumului este ca „întreaga Românie să fie salvată de la a ajunge o epavă”.