Festivalul IDIOȚENIILOR / Lucian Romașcanu, atac la USR: Cei care i-au dat țării pe ȘPĂGARII locali și naționali nu pot vedea decât ceea ce practică

Publicat: 09 04. 2024, 16:37
Actualizat: 09 04. 2024, 16:43
Sursa FOTO: psd.ro
Lucian Romașcanu vine cu un atac dur la adresa USR. „Cei care i-au dat țării pe șpăgarii locali și naționali Clotilde Armand, Vlad Voiculescu, madam Sivache și mulți alții nu pot vedea decât ceea ce practică”, precizează purtătorul de cuvânt al PSD.
Lucian Romașcanu afirmă că luni, s-a dezbătut și votat o lege care permite autorităților locale să premieze elevii cu performanțe academice deosebite la școală sau olimpiade. El precizează că USR, într-o interpretare eronată, a catalogat această măsură drept „mită în școli”.

O dată cu apropierea alegerilor, colecția cu titlul de mai sus tinde să se îmbogățească exponențial.

Ieri, în plenul Senatului, s-a dezbătut și votat o lege care permite autorităților locale să premieze elevii cu rezultate deosebite la școală sau olimpiade.

E normal să ai voie legal să premiezi excelența! E normal să răsplătești pe cei mai buni tineri reprezentanți ai comunităților!
Ce a înțeles USR (#UniuneaSugrumațiRomânia)?
Că asta este „mită în școli”, explică purtătorul de cuvânt al PSD.

Potrivit lui Romașcanu, Partidul Social Democrat, spre deosebire de USR, care a adus în atenție figuri controversate precum Clotilde Armand, Vlad Voiculescu și Oana Sivache, a susținut acest proiect de lege, demonstrând astfel sprijinul pentru respectarea tinerelor valori.

Cei care i-au dat țării pe șpăgarii locali și naționali Clotilde Armand, Vlad Voiculescu, madam Sivache și mulți alții nu pot vedea decât ceea ce practică….

Partidul Social Democrat a votat pentru proiect și pentru respectarea tinerelor valori!

CITEȘTE ȘI:

Lucian Romașcanu: Varianta de candidat comun la Capitală nu a picat în totalitate / Când se ia decizia finală

PSD Buzău intră în luptă cu Lucian Romașcanu și Constantin Toma / „Îmi doresc să avem un număr de primari MAI MARE decât pe vremea domnului Ciolacu”