Firea, mesaj dur pentru politicienii care „au participat la o manifestare ilegală”

Publicat: 07 11. 2017, 08:54

„Un protest al cetățenilor care au vrut să exprime o nemulțumire a fost confiscat de către reprezentanții politici și nu cred că este normal.(..) În orice democrație votul cetățenilor este sfânt și nu poate fi modificat decât tot de cetățeni, tot prin vot, nu prin dezinformări, nu prin manipulări, nu prin mitinguri neautorizate. Practic, oamenii politici care clamează atât de mult legalitatea și care s-au aflat pe stradă au participat la o manifestare ilegală”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică seară, în Piața Victoriei din Capitală și au plecat apoi în marș către Palatul Parlamentului, aceștia manifestând și la sediul Ministerului Justiției față de modificările aduse proiectului legilor justiției. Manifestanții au scandat „Justiție, nu corupție”, „PSD, ciuma roșie”, Nu vrem să fim o nație de hoți” sau „Jos Guvernul”.

La protest au participat și Dacian Cioloș, fost premier, Vlad Voiculescu, ministrul al Sănătății, anunțându-și prezența și reprezentanți si PNL.