Firea pierde prima repriză în meciul cu Bușoi. Decizia luată de Judecătoria Sectorului 1

Publicat: 11 05. 2018, 13:53

„Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea mea în judecată de către doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declarațiilor în care spuneam că ceea ce susține administrația PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din București este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureștenii s-au săturat pănă peste cap”, se arată într-un comunicat de presă al președintelui PNL București, remis MEDIAFAX.

Bușoi transmite că el crede în continuare că abrambureala și lipsa de judecată sunt caracteristicile esențiale ale acțiunilor administrației PSD-Firea nu doar în ceea ce privește transportul, ci în general în tot ceea ce este esențial pentru București, respectiv trafic, infrastructură, termoficare.

„Cred că ceea ce face administrația PSD în București și în cele șase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, și un haos vesel, care va ține Bucureștiul blocat. Pentru mine și pentru PNL, singura concluzie, după decizia instanței, este că vom avea critici mai dure și mai directe față de ceea ce face PSDragnea-Firea în administrația Capitalei”, mai arată președintele PNL București.

De altfel, pe portalul instanței, se arată că soluția este una de respingere a chemării în judecată, însă decizia nu este una definitivă. „Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Ia act de cererea reclamantei care își rezervă dreptul de a solicita cheltuielile de judecată pe cale separată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin grefă, astăzi, 10.05.2018”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sectorului 1.