Gestul premierului Florin Cîțu, după ce liberalul susținut de el a pierdut alegerile pentru șefia PNL Sector 5

Publicat: 04 07. 2021, 09:42
Actualizat: 04 07. 2021, 10:07
Premierul Florin Cîțu / Sursa foto: Facebook

Premierul Florin Cîţu a părăsit grupul de WhatsApp al PNL Sector 5 (filială din care face parte), vineri seară, după ce liberalul pe care l-a susținut la şefia PNL Sector 5 a pierdut alegerile în fața candidatului susținut de Ludovic Orban.

Cristian Băcanu, susţinător al lui Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL, a pierdut alegerile pentru şefia PNL Sector 5, în faţa lui Dan Meran, favoritul lui Orban.

Premierul nu a fost prezent la eveniment, fiind plecat în teritoriu, dar a participat Ludovic Orban, care l-a susținut pe Meran.

În grupul de WhatsApp al PNL Sector 5, liberalii din tabăra Orban sărbătoreau: „La S5 majoritatea a hotărât: Ludovic Orban președinte!”

Conform unei capturi ce surprinde discuția purtată după anunțarea rezultatului votului, publicată de Hotnews.ro, a fost schimbat inclusiv numele grupului – din „PNL Sector 5” în „PNL Sector 5 #TeamOrban”.

„Pentru colegii noștri care nu știu încă în ce filială se găsesc, tocmai am schimbat denumirea acestui grup. Sper să nu părăsească nimeni grupul și să rămânem uniți”, a fost anunțul administratorului grupului.

Însă, la doar câteva secunde după această remarcă… utilizatorul „Florin Cîţu a ieșit din grup”.

CITEȘTE ȘI: