VIDEO | Florin Cîțu: Am vorbit cu PSD şi le-am spus că nu există nici o şansă să se implice în alegerile din PNL / Rămân inamicul PSD în continuare

Publicat: 29 06. 2021, 21:48
Actualizat: 30 06. 2021, 00:31

This browser does not support the video element.

Premierul Florin Cîţu, a declarat, marţi seară la Digi24, că a transmis celor de la PSD că nu au cum să se implice în alegerile din PNL.

„Eu am vorbit acolo cu PSD şi le-am spus foarte clar că nu există nicio şansă să se implice în alegerile din PNL (…) Rămân inamicul PSD în continuare”, a afirmat Cîțu, precizând că a reacţionat în acest mod ca răspuns la scenariile pe care le auzea în Parlament. Premierul se declară, însă, dezamăgit că Ludovic Orban nu a avut nicio reacţie la declaraţiile Dianei Şoşoacă.

Cîţu a precizat că declaraţie s-a referit la „scenariile” pe care le-a auzit în Parlament, cum că PNL îşi va dărâma propriul guvern.

Cîţu afirmă că Ludovic Orban nu trebuia să se simtă deranjat de această declaraţi.

”În Parlamentul României eu am văzut ceva ce m-a întristat şi m-a deranjat. A văzut cum un senator independent  a cerut două minute ca să-l scape pe preşedintele PNL de Cîţu. Ce m-a deranjat şi m-a întristat este că nu a existat nicio reacţie din partea prşedintelui Orban la această declaraţie”, a mai declarat Florin Cîţu.

Senatoarea Diana Şoşoacă a afirmat marţi că ar avea nevoie de 2-3 minute pentru a-l scăpa pe Ludovic Orban de Florin Cîţu.