VIDEO | Florin Cîțu: În perioada următoare trebuie să aprobăm Legea consumatorului vulnerabil. Îmi asum eu răspunderea la Guvern

Publicat: 06 09. 2021, 21:30
Actualizat: 06 09. 2021, 21:41

This browser does not support the video element.

Premierul Florin Cîţu, a declarat că în următoarea perioadă trebuie adoptată Legea consumatorului vulnerabil, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla în cel mai scurt timp, el își va asuma răspunderea în fața Guvernului pentru această lege.
„În perioada următoare trebuie să aprobăm Legea consumatorului vulnerabil şi vă spun că, dacă Parlamentul României nu aprobă într-o săptămână, voi cere în Biroul Politic Naţional al PNL să pot să îmi asum eu răspunderea la Guvern  pe această lege pentru că văd că se ţin BPR pe la 11 noaptea, pe la 12, dar niciodată nu se ţin pentru Legea consumatorului vulnerabil, se ţin pentru altceva”, a declarat luni seara, Florin Cîţu.
Șeful Guvernului a precizat că în perioada urmatoare urmează să fie aprobată şi o ordonanţă de urgenţă care va asigura acordarea compensaţiilor pentru facturile românilor.
„Avem de aprobat ordonanţa de urgenţă care compensează o parte din facturile românilor”, a declarat premierul.
Prim-ministrul îi acuză pe cei de la USR PLUS de iresponsabilitate pentru că au lăsat țara fără guvernare și au ales să se asocieze cu AUR.
„Suntem încă în pandemie, avem de gestionat această situaţie cum să fii ministru al Sănătăţii şi să pleci în mijlocul pandemiei? Cum să conduci alte ministere şi să laşi ţara fără guvern în acest moment şi să te asociezi cu AUR?”, a mai declarat Cîţu.