Florin Cîțu: PNL va avea candidaţi la fiecare sector. Este o alianţă puternică, ne pregătim de opt ani de guvernare

Publicat: 05 07. 2021, 22:12
Florin Cîțu: PNL va avea candidaţi la fiecare sector. Este o alianţă puternică, ne pregătim de opt ani de guvernare

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că alianţă PNL cu USR PLUS va rezistă cu siguranţă până în 2024, mizând pe o alianța puternică cu care poate guverna și următorii patru ani de după alegerile din 2024. Totodată premierul a subliniat că dorește să facă din PNL cel mai mare partid politic din România, care va avea câte un candidat pentru fiecare primărie de sector și de asemenea își dorește că cei din USR PLUS să susțină candidații PNL .

„Nu înseamnă. Posibil că cei de la USR PLUS să susţină candidatul PNL la primărie. Ceea ce este important pentru noi este să fim cel mai mare partid politic din România şi când eşti cel mai mare partid politic din România nu se poate să nu ai rezerve de oameni, să ai candidat la primărie pentru fiecare primărie de sector”, a declarat Florin Cîţu.

„Nu am pus la îndoială nimic. Eu am spus că în viitor, când voi fi preşedinte al PNL şi vom fi cel mai mare partid politic din România, vom avea candidaţi la fiecare sector membri ai PNL. Eu vorbesc despre viitor, trecutul trebuie doar analizat şi învăţat din greşelile trecutului”, a spus premierul.

Întrebat dacă crede că alianţa PNL cu USR PLUS va funcţiona până în 2024, premierul a răspuns: „Sigur. Este o alianţă puternică. Ne pregătim de opt ani de guvernare”.