Gabriela Firea a fost operată! Mesajul transmis de fostul edil al Capitalei: „Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate”

Publicat: 16 01. 2021, 07:45
ORBAN A Gabriela Firea a fost operată! Mesajul transmis de fostul edil al Capitalei: „Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate". Sursă foto: Facebook

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a suferit o intervenţie chirurgicală. Anunțul a fost făcut chiar de fostul edil printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea a fost operată

Firea a fost operată la clinica Sanador şi a transmis inclusiv un mesaj de mulțumire pentru medici, la scurt timp după intervenția chirurgicală.

Dupa o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Senatoarea PSD le-a transmis susținătorilor săi că se simte bine și se recupează. Acesta nu a dezvăluit însă și în ce a constat intervenţia chirurgicală.

„Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Firea: „Vreau să mă vaccinez”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri seară, că vrea să se vaccineze dar nu i se pare normal ca parlamentarii și membrii Guvernului să se imunizeze în etapa a doua, înainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile și vârstnicii.

Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aș dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment și pe urmă să treacă la Guvern și la Parlament. Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament și alte instituții și să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenți, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicția de a face vaccin și pe urmă mergem și la Parlament și la Guvern”, a spus Firea.