Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Muncii: ”Are voie să încalce cele 14 zile de izolare? Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu?”

Publicat: 23 11. 2020, 10:26
Actualizat: 23 11. 2020, 10:28
Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Muncii: ”Are voie să încalce cele 14 zile de izolare? Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu?”

Violeta Alexandru – ministrul Muncii – a declarat, cu 4 zile în urmă, că este infectată cu noul coronavirus, numai că Gabriela Firea o acuză că încalcă izolarea și a anunțat o ”vizită de campanie electorală”.

În acest context, fostul edil al Capitalei transmite un mesaj dur nu numai către Violeta Alexandru – ”ministrul muncii cu cel mai mare număr de șomeri”, dar și către premierul Ludovic Orban, Nelu Tătaru – ministrul Sănătății – și Raed Arafat, considerând că este vorba despre o încălcare a izolării, semn că legea nu este valabilă pentru toți românii. 

”Alo, Domnii Orban, Tătaru, Arafat!!! Colega voastră, Violeta Alexandru Bau zisă Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare număr de șomeri, a anunțat acum 4 zile are Covid 19. Legea și regulile nu sunt valabile pentru toți românii?

Ea are voie încalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anunțat ne face o vizita de campanie electorală. Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu? e plătită din banii românilor! Lăsați politica de gâgă și acțiunile de șicanare de 2 lei!”, a izbucnit Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea, mesaj pentru Violeta Alexandru: ”Lăsați politica de gâgă și acțiunile de șicanare de 2 lei!”

Gabriela Firea: ”Nu mai jucați cu viața romanilor! Ajunge cât v-ați bătut joc de ei!”

Gabriela Firea scrie în mediul online că astfel de ”acțiuni ridicole” au dus la ”omorârea” PNL în București, acolo unde a fost obținut locul 3 la alegerile locale, anticipând că liberalii vor obține doar locul 4 la alegerile parlamentare.

Firea acuză guvernarea liberală că viața românilor este pusă în plan secund, fiind vorba, permanent, doar despre o ”bătaie de joc” la adresa cetățenilor. Într-un final, Firea îi avertizează pe liberali că se află ”pe cale de disoluție” din cauza ”cinismului” și a ”răutății față de oameni”.

”Cu astfel de acțiuni ridicole ați reușit omorâți PNL în București. La locale a ieșit pe locul 3. Vreți pe 4 la parlamentare? Munciți pentru oameni, găsiți soluții, aveți bugetul țării pe mână și toate instituțiile. Nu mai jucați cu viața românilor! Ajunge cât v-ați bătut joc de ei!

Doamna Bau, când creșteți alocațiile, dar pensiile? Când ocupați de firmele private care mor pe capete și sunt nevoite renunțe la angajați? Astea sunt problemele reale ale țării! Sunteți pe cale de disoluție cu cinismul și răutatea față de oameni”, încheie Gabriela Firea mesajul acuzator postat în mediul online în urmă cu puțin timp.