Gabriela Firea a ajuns la limita răbdării: ”Ministrul Mediului doarme, primarul așteaptă mesajul scris de consultanți, premierul își face freza!”

Gabriela Firea a ajuns la limita răbdării: ”Ministrul Mediului doarme, primarul așteaptă mesajul scris de consultanți, premierul își face freza!”
Gabriela Firea a ajuns la limita răbdării: ”Ministrul mediului doarme, primarul așteaptă mesajul scris de consultanți, premierul își face freza!”
Publicat: 17/11/2020, 12:34
Actualizat: 17/11/2020, 12:36

Azi-noapte, indicele calității aerului din București a atins cote negative alarmante, iar Gabriela Firea acuză lipsa unor măsuri concrete pentru ca astfel de situații să nu se mai repete. Poluarea din București ne plasează pe un nedorit loc doi în topul celor mai poluate capitale europene, iar Garda de Mediu ar trebui să intervină, susține Firea.

Pe pagina sa de socializare, fostul edil al Capitalei ajunge la concluzia că ministrul de la Mediu ”doarme”, în timp ce Nicușor Dan, noul primar, nu întreprinde nicio măsură până nu primește ”mesaj scris de la consultanți”. Pentru ca totul să fie și mai grav, premierul Ludovic Orban ”își face freza”, transmite ironică, Gabriela Firea, asta în timp ce aerul din București este irespirabil, iar Nicușor Dan este ”plimbat în lesă”.

”Noaptea trecută, în București! Ministrul mediului doarme! Primarul așteaptă mesajul scris de consultanți. Premierul își face freza! E prea de dimineață! Niciun comandament, nicio măsură, nicio explicație! Unde e transparența promisă oamenilor? Unde sunt soluțiile? De ce nu se putea respira acum câteva ore? Ce s-a mai ars? Ceva păcură la CET-urile Ministerului Energiei? Ceva deșeuri necontrolate prin cartiere sau în zona limitrofă?

Trafic rutier nu este noaptea! Deci s-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Alo, Garda de Mediu!! Orban, nu mergi în vizită de lucru? Nu-ți faci campanie pe la gropile de gunoi? Pe la CET-urile în care nu ai investit niciun leu? Cu Nicușor de mână, firește! Plimbat de tine în lesă! Să te lipești de procente!”, acuză Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Gabriela Firea: ”Nicio acțiune concretă! Zero muncă! Totul pentru poze!”

Gabriela Firea îi acuză pe reprezentanții guvernului condus de premierul Orban că nu întreprind nicio acțiune concretă, iar în ceea ce privește munca prestată este vorba doar de cifra ”zero”.

Cu toate că ”pârghiile” există, acuză Firea, totul se reduce, practic la ”propagandă și iar propagandă”, obiectivele pe care le vizitează Ludovic Orban fiind realizate de ea, atunci când era primar al Capitalei, și de echipa pe care a avut-o.

”Nu vă e rușine de oameni? Propagandă și iar propagandă! Nicio acțiune concretă! Zero muncă! Totul pentru poze! Aveți toate pârghiile: președinte, premier, miniștri, primari, instituții! Cineîmpiedică? A, da! Fi-rea… Pe-se-de!”, mai scrie Gabriela Firea în mediul online.

Munciți, veniți cu soluții! De asta v-au ales oamenii! Nu să vă plimbați pe la obiectivele realizate de mine și echipa mea, pentru care nu ați făcut altceva decât vot contra în Consiliu, blocaj și boicot!

Gabriela Firea

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia