Gabriela Firea: Sindicatele au dreptate! Creșterea salariului minim nu este un moft

Publicat: 26 01. 2021, 17:19
Actualizat: 26 01. 2021, 17:21
Gabriela Firea îi recomandă lui Vlad Voiculescu să-l sune pe Nicușor Dan: „A anunțat inconștient că închide spitalul modular din Pipera” Sursă foto: MEDIAFAX/FOTO

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei și actual senator PSD, a anunțat că social-democraţii susţin creşterea salariilor. „Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară. Dimpotrivă, reprezintă o sursă importantă pentru creșterea veniturilor bugetare din contribuțiile plătite din aceste salarii”.

„Susținem revendicările angajaților: creșterea salariilor este o soluție economică aplicată în Uniunea Europeană. Sindicatele au dreptate! Creșterea salariilor nu este un moft, ci o soluție economică pentru creșterea contribuțiilor pentru pensii și pentru relansarea economiei.

Aceasta este viziunea economică a echipei social – democrate, care coincide cu cea a statelor UE și a SUA.

Viziunea economică a miniștrilor PNL – USRPlus conduși de Cîțu, de a băga la congelator economia națională, înseamnă intrarea în cercul vicios al austerității.

„Creșterea salariului minim nu este un lux”

Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară. Dimpotrivă, reprezintă o sursă importantă pentru creșterea veniturilor bugetare din contribuțiile plătite din aceste salarii”, a scris Gabriela Firea, marţi, pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea: „Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare”

Senatorul PSD Gabriela Firea a cerut demisia ministrulrui Sănătății, Vlad Voiculescu, în urma declarațiilor pe care cel din urmă le-ar fi făcut despre vaccinarea în alte state!

„Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația.

În realitate, mai multe țări dezvoltate între care Japonia, Taiwan, Noua Zeelandă, Australia, Coreea de Sud, au amânat deliberat vaccinarea populației pentru a aștepta noi rezultate ale testelor clinice și pentru a vedea ce se întâmplă în țările care își vaccinează deja cetățenii.