Gabriela Firea, un nou atac la adresa lui Nicușor Dan: „Noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat”

Publicat: 24 11. 2020, 21:37
Foto: Mediafax

Gabriela Firea în acuză pe Nicușor Dan nu a reușit să facă nimic de când a preluat mandatul de primar general al Capitalei. „În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. ”

„Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispozitia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii – cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare! Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne”,  a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor

„Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui.

Cu asta a defilat toată campania : va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern si proiecte aprobate pe bandă rulantă!

În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie. Ușor, ușor iese adevarul la iveală! Vrăjeala lui din campanie a trecut. Acum îi roagă pe oameni să «aibă răbdare»”, a mai scris ea.