Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov

Publicat: 02 05. 2014, 19:12
Actualizat: 20 05. 2015, 19:04

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcție de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parțiale din 25 mai, au precizat, vineri, surse social-democrate. Szabo este membru al organizației PSD Ilfov și locuiește în Ilfov.

Sursele citate au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Aceleași surse au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier județean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălașu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituțională, transmite corespondentul MEDIAFAX. Costoiu, originar din Gorj, este așteptat sâmbătă dimineață la Târgu Jiu, pentru a-și depune candidatura la Biroul Electoral Județean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parțiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 și 24 mai.