Gândul l-a întrebat pe Klaus Iohannis cu cine votează dintre Cătălin Cîrstoiu și Nicușor Dan/Ce spune șeful statului despre candidatul Coaliției

Publicat: 21 03. 2024, 14:51
Actualizat: 21 03. 2024, 15:24

This browser does not support the video element.

La conferința de presă dinaintea Consiliului European, de la Bruxelles, reporterul Gândul l-a întrebat pe șeful statului, Klaus Iohannis, cu cine votează dintre Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD – PNL, și Nicușor Dan, candidatul pe care PNL l-a susținut la alegerile din 2020.

Râzând, președintele a răspuns „să își anunțe candidatura și pe urmă discutăm”. Klaus Iohannis, care a ocupat, înainte de a deveni șeful statului, și funcția de președinte al PNL, mai spune că PSD și PNL au făcut „pași buni”, pentru a găsi candidatul comun, în persoana lui Cătălin Cîrstoiu, anunțat miercuri.

Păi, stați să își anunțe candidatura și pe urmă discutăm. Vă amintiți cu „pe cine votați?” acum mai mulți ani, și pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta, ca să nu fiu foarte evaziv, cred că, până în momentul acesta, Coaliția a făcut pași buni și a găsit un candidat bun.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian BURDUJA despre candidatul COALIȚIEI la Capitală: Bucureștiul dă semnalul! Lupta de orgolii a luat sfârșit!