Geoană: După ani în care a atacat magistrații, Antonescu s-a trezit că-i place independența Justiției

Publicat: 04 10. 2013, 18:44
Actualizat: 04 02. 2019, 02:15

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liderul PNL Crin Antonescu s-a „trezit” să spună că îi place independența Justițiein după ce a atacat magistrații și a acuzat DNA că face dosare doar PNL, el arătând că între Antonescu și Băsescu nu există, de fapt, diferențe.

„După ce ani de zile a atacat cu voioșie magistrații, după ce acuza, în urmă cu câteva zile doar, DNA că face dosare doar membrilor PNL, Crin Antonescu s-a trezit astăzi să ne spună că îi place independența justiției. Pur și simplu nu este credibil”, a spus Geoană.

Senatorul PSD a susținut că nu există nicio diferență între Antonescu și Băsescu pentru că ambii se joacă cu acest subiect al Justiției pentru a-și promova interese politicianiste.

„Nu există nicio diferență între Crin Antonescu și Traian Băsescu, amândoi jucându-se cu subiectul Justiției pentru a-și promova interesele politicianiste. Justiția nu are nevoie de un pact național al oamenilor politici pentru a fi independentă, ci trebuie lăsată pur și simplu în pace. Să lăsam CSM să-și facă treaba!”, a spus Geoană.