George Simion se vede liderul Opoziției din Parlament. „PSD face gafe enorme!”. Mesajul transmis lui Iohannis

Publicat: 11 12. 2020, 07:34
George Simion se vede liderul Opoziției din Parlament. „PSD face gafe enorme!”. Mesajul transmis lui Iohannis / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/george.simion.unire/photos

Cu un PSD debusolat după alegerile parlamentare, pe care le-a câștigat, dar fără ca asta să conteze în vreun fel, din rândurile Opoziției un politician revendică să fie liderul celor nemulțumiți de jocurile politice pe care le face Klaus Iohannis.

George Simion taxează „gafele enorme” ale social-democraților și îl amenință cu suspendarea pe șeful statului.

George Simion: „Iohannis nu mai este mediator”

Într-o intervenție la TVR 1, acolo unde a fost invitatul lui Ionuț Cristache, co-preşedintele AUR a anunțat că, în cazul în care PSD nu va iniţia procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, o va face partidul său.

PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui. Dacă nu o s-o facă PSD (n.r. – iniţierea suspendării preşedintelui Iohannis), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a răbufnit Simion.

Liderul AUR a adăugat că un argument important în favoarea suspendării lui Iohannis este faptul că președintele a renunțat să mai fie mediator pe scena politică: „În luna de campanie, Klaus Iohannis a ieşit în faţa românilor şi a promovat constant PNL. Este cât se poate de evident faptul că a făcut campanie, 25% a primit Klaus Iohannis. Nu mai este mediator, în momentul ăsta. Este evident că PSD este un alt partid în siajul preşedintelui, aşa că noi, ca forţă nouă, ne permitem să facem acest lucru, că nu avem păpuşari, noi rezistăm la această avalanşă de atacuri venită din zona preşedintelui”.