Gheorghe Flutur și-a depus candidatura la funcția de secretar general al PDL

Publicat: 27 06. 2012, 15:21
Actualizat: 31 07. 2014, 14:53

Președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a depus candidatura pentru funcția de secretar general al partidului în cadrul Convenției Naționale a PDL ce va fi organizată în 30 iunie, transmite corespondentul Mediafax

Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că a decis să candideze pentru funcția de secretar general al PDL întrucât dorește să se implice în relansarea partidului și coagularea forțelor de centru-dreapta ca alternativă la actuala coaliție guvernamentală de centru-stânga.

„Pun la dispoziție experiența mea politică de 12 ani în special în domeniul organizării partidului, în coordonarea cu succes a campaniilor electorale și ca om de echipă”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a fost prim-vicepreședinte al PDL ales la Convenția Națională din 2011.

Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie în Convenția Națională Extraordinară, în care își vor alege noul președinte al PDL și noua conducere a partidului, după ce BPN și președintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obținute de PDL în alegerile locale.

La depunerea candiaturii pentru șefia PDL, Vasile Blaga a declarat că și l-ar dori în funcția de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur.