Ghinea, despre sondajele care apar pe surse: Simt că am eșuat în ceva, dar nu e clar în ce

Publicat: 05 09. 2016, 15:54
Actualizat: 02 10. 2018, 15:53

Cristian Ghinea a declarat, la Alba Iulia, că nu a fost întrebat cu privire la o dorința a sa de a candida la parlamentare și că sondajele care apar pe surse îl pun „într-o situație foarte bizară”.

„Mi-am propus să nu mai comentez chestiuni politice pentru că tot ce spun eu poate fi interpretat. În cazul acesta, mă simt așa ușor bizar, pare că am picat un examen pe care nu l-am dat, n-am vrut să-l dau și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să-l dau. Aceste sondaje, care apar pe surse, mă pun într-o situație foarte bizară pentru că, repet, nu m-a întrebat nimeni dacă vreau și simt că am eșuat în ceva, dar nu e clar în ce”, a declarat Cristian Ghinea, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Primăria Alba Iulia.

Surse din PNL declarau, pentru Mediafax, că miniștrii tehnocrați au obținut scoruri mult mai mici decât Dacian Cioloș în sondajele comandate de PNL. Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost cotat cu 9%, la fel ca vicepremierul Vasile Dîncu, în timp ce ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea și ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru au doar 2%, iar vicepremierul Costin Borc 1%. De asemenea, la întrebarea care este ministrul pe care îl apreciați cel mai mult, 46% au răspuns niciunul.

Premierul Dacian Cioloș ar avea în jur de 43% din intențiile de vot în sondajul pentru București și 30% în sondajul național, au mai declarat surse din PNL.