Gigi Becali, în vizită la Parlament. „Aici stau cu drag pentru că e lux. Mie îmi place să stau la mese de mii de euro”

Publicat: 31 10. 2012, 12:40
Actualizat: 31 07. 2014, 14:57

La discursul președintelui PE, Martin Schulz, ținut în fața Parlamentului României, a fost prezent și Gigi Becali, candidat pe listele USL la algerile din 9 decembrie. Cu această ocazie, Becali a recunoscut că este pentru prima dată când intră în Parlament, rămânând impresionat de luxul din Casa Poporului.

„A fost pentru prima dată când am intrat în Parlamentul României și a fost încântător. Chiar dacă nu-i cunoșteam pe oamenii de aici, doar îi mai vedeam la televizor, am fost primit cu multă dragoste și multă căldură și m-a încântat, pe cuvânt. Aici chiar stau cu drag. În al doilea rând, este dragostea, sufletul românesc care îți dă putere în această încăpere”, a declarat Becali, dup terminarea ședinței.

Finanțatorul Stelei a comparat scaunele și aspectul fiecărei săli de la Parlament cu cele de la Bruxelles, declarându-se mult mai încântat de ce este în Casa Poporului.

„La Bruxelles mergeam foarte rar pentru că mie chiar nu-mi plăcea acolo. Aici, prima impresie când am intrat a fost luxul, și mie știți că îmi place luxul. La Bruxelles au scaune din alea ieftine, de 5 euro, de 10 euro, când mie îmi place să stau pe mese de mii de euro și să beau o cafea”, a adăugat Gigi Becali.

Deși europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a încercat să-l convingă să mai rămână în PE, oferindu-i o lojă „ca la Steaua”, Becali nu s-a lăsat impresionat și i-a întors spatele.

„Gigi, eu îți aranjez o lojă ca la Steaua în Parlamentul European. Vrei să rămâi așa?”, l-a întrebat Vadim.

„O să fie un Parlament mai sărac fără Gigi, că el e un om pitoresc și s-a descurcat onorabil”, a încheiat europarlamentarul.