Gorghiu, despre suspiciunile de plagiat în cazul Bușoi: Dânsul n-are nicio emoție

Publicat: 18 07. 2016, 19:03
Actualizat: 08 05. 2018, 13:13

„Nu avem ce comentarii să facem în plus față de cele făcute la momentul în care tema a fost expusă în spațiul public. Vom vedea care sunt concluziile celor care analizează tema și vom decide și noi și Cristi Bușoi în consecință”, a declarat Alina Gorghiu, la finalul Biroului Politic Național.

„Dânsul a fost întrebat de colegii noștri de acest posibil subiect și a spus că nu are absolut niciun fel de emoție față de elaborarea tezei sale de doctorat”, a mai spus Gorghiu, solcitată să comenteze sesizarea de plagiat în cazul lucrării de doctorat a președintelui PNL București, Cristian Bușoi.

Primele acuzații privind un posibil plagiat în cazul tezei de doctorat a lui Cristian Bușoi au apărut în februarie. Stelian Ene, reprezentant al Institutului pentru modernizarea educației, declara, în februarie pentru MEDIAFAX, că teza de doctorat a lui Cristian Bușoi conține elemente de plagiat, liberalul replicând că deși pot fi analize „pe o rigurozitate perfectă sau nu”, lucrarea lui este una originală.