Grindeanu și-a anulat programul oficial de azi. FOTO: Unde și-a făcut premierul prima apariție din ultimele zile

Publicat: 14 06. 2017, 11:47
Actualizat: 15 06. 2017, 09:43

Potrivit programului oficial, Sorin Grindeanu urma să participe miercuri, începând cu ora 12.15, la reuniunea Consiliului Național pentru pregătirea preluării de către România a președinției Consiliului UE, eveniment care va avea loc la Palatul Victoria.

 După ce nu a fost văzut în public în ultimele zile, premierul și-a făcut apariția în curtea Palatului Victoria unde a stat de vorbă cu jurnaliștii. 

Premierul va participa, miercuri, doar la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, la Palatul Parlamentului, în timpul căreia președintele PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul, potrivit unor surse politice, schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic.

Sorin Grindeanu și-a anulat participarea la un eveniment și marți, când ar fi trebuit să fie prezent la Conferința „Jump to Smart 1.0”, eveniment ce s-a desfășurat la Teatrul Național București. 

În schimb, angajamentele externe ale premierului figurează în continuare în programul său oficial , respectiv întrevedere cu președintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Büchele și întrevedere cu prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel.