Haos politic | PSD rămâne fără majoritate în Parlament: Ce crede un social-democrat despre posibilitatea ca ALDE să facă majoritate cu PNL și USR împotriva Guvernului Dăncilă

Publicat: 26 08. 2019, 16:25

„Etapă a două aceea cu votarea unei moțiuni de cenzură este discutabilă ținând cont că un politician responsabil trebuie să se gandească și ce urmează după. Când te gândești ce urmează după te gândești cu cine faci majoritatea respectivă. Îmi e greu să cred că USR se va întâlni cu PNL, cu ALDE să facă o majoritate chiar și împotrivă Guvernului Dăncilă. Această etapă trebuie văzută ulterior, după alegerile prezidențiale”, a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3, întrebat despre moțiunea de cenzură anunțată de PNL.

ALDE va vota moțiunea de cenzură pe care o va depune PNL, au declarat surse politice pentru Mediafax. Formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu va decide luni, în ședința Biroului Politic Central retragerea de la guvernare.

PNL va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunțat, luni, Ludovic Orban, afirmând că a mandatat liderii grupurilor parlamentare din PNL să negocieze cu celelalte partide în acest context.