Hașotti: Geoană e singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu,ocupă ilegal și imoral vila RA-APPS

Publicat: 23 11. 2013, 18:09
Actualizat: 28 09. 2018, 07:56

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti  îl acuză public Mircea Geoană, ca fiind „singurul vinovat” pentru realegerea în funcție a lui Traian Băsescu în 2009, solicitându-i să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă „în mod ilegal și imoral”, conform unei declarații pentru MEDIAFAX.

Puiu Hașotti a reacționat la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD, Mircea Geoană, la o reuniune organizată la Buzău.

„Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câștigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoștința față de PNL care l-a susținut necondiționat în 2009 în turul doi al alegerilor prezidențiale este cea mai grea povară. Mircea Geoană înainte de a moraliza pe cineva din politică ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal și imoral”, a susținut Hașotti, într-o declarație făcută sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

Senatorul PSD Mircea Geoană afirmă că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, și nu alături de social-democrați, pentru a-și da seama de valoarea lor reală și că „aceia care nu înțeleg să își respecte aliații de bună-credință nu merită respectul PSD”, iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoană a participat, sâmbătă, la Buzău, la Forumul Național România Europeană 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luând parte aproximativ 800 de social-democrat din București, Buzău, Prahova, Brăila, Galați, Caraș- Severin, Satu-Mare, Dâmbovița și Argeș.

În discursul său, Geoană l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lăsând să se înțeleagă că acesta nu este recunoscător PSD pentru susținerea de care beneficiază.