Încă un liberal transmite că „ar putea” candida la șefia PNL. Condiția esențială pe care o vrea îndeplinită

Publicat: 16 03. 2017, 17:17
Actualizat: 29 03. 2019, 05:34

„Nu, deocamdată singura singura decizie pe care am luat-o este să-mi recâștig sau câștig susținerea în conferința pe București pentru că avem un eveniment pe 8 aprilie. Vor fi peste 1000 de delegați la Conferința pe București și orice intenție aș avea pentru viitor cred că ar trebui să pornească de la validarea mea de către acei colegi pe care i-am coordonat în această scurtă perioadă de timp. Dacă acest lucru se va întâmpla și dacă alți colegi din țară vor dovedi deschidere pot să iau în calcul și o eventuală candidatură (la președinția PNL-n.r)”, a declarat secretarul interimar al PNL, europarlamentarul Cristian Bușoi.

Convenția Națională, forul în care va fi aleasă noua conducere a partidului, va avea loc în data de 17 iunie, iar alegerile în filiale vor trebui să fie finalizate până în data de 2 mai.

Cristian Bușoi a devenit președintele filialei PNL București în anul 2015. Acesta a refuzat să demisioneze în urma eșecului electoral de la alegerile parlamentare, când liberalii au obținut, în Capitală, în jur de 11%, deși liderul PNL de la acea vreme, Alina Gorghiu, și-a depus mandatul și le-a cerut președinților de filiale care au obținut rezultate slabe să plece din funcții.