Interlopii din Murgeni s-au înscris în AUR. Şeful clanului: „Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu preşedintele partidului AUR“

Publicat: 19 12. 2020, 14:24
Interlopii din Murgeni s-au înscris în AUR. Şeful clanului: „Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu preşedintele partidului AUR“Sursă foto: Facebook

Petrea Sandu, zis Flagăra, şeful clanului Sandu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulţi membri ai familiei.

Mai mulţi membri ai clanului Sandu, celebru pentru luptele sângeroase de stradă din localitatea Murgeni, au devenit membri AUR, iar şeful grupării anunță că este președintele lor.

Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu președintele partidului AUR”, scrie în postarea care însoțește imaginile.

Liderul interlopilor a postat și mai multe fotografii în care apare singur, dar și împreună cu ceilalți indivizi, în fața unui afiș mare cu AUR.

Clanul Sandu este bine cunoscut oamenilor legii din Vaslui din cauza acțiunilor sale de o violență extremă, potrivit Știrile PRO TV.

În iunie 2020, orașul Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranță publică după ce zeci de indivizi din clanurile Sandu și Murui s-au luat la bătaie.

Sute de trupe speciale au împânzit atunci orașul pentru a restabili ordinea, în cadrul unei desfășurări impresionante de forțe, la care a participat chiar și un elicopter, pentru a supraveghea din aer operațiunile.

AUR se rupe de Francisc Tobă

George Simion, copreşedintele AUR, a anunţat sâmbătă, că nu va fi validat mandatul de parlamentar pentru Francisc Tobă, subliniind că aceasta a fost o decizie grea, care ar putea afecta partidul, dar că a considerat că este mai important să fie corecţi şi cinstiţi.

George Simion a declarat pe pagina sa de Facebook, că a fost analizat fiecare caz de parlamentar AUR şi au fost descoperite suspiciuni în cazul lui Francisc Tobă, hotărându-se să nu fie validat mandatul acestuia.