Intrați în politică CU NUMELE VOASTRE! Fiica lui Vadim Tudor, supărată pe alianța dintre PRM și PRU

Publicat: 21 01. 2019, 16:19

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor se disociază de actuala conducere a Partidului România Mare, care tocmai a anunțat o alianță cu Partidul România Unită înființat de Sebastian Ghiță și îi avertizează pe politicieni ca nu le va perimite să terfelească numele tatălui său.

„Nu voi mai face parte din structura acestui partid, dar nici nu doresc să fie dizolvat în alt partid, fie că este el PRU, UNPR sau PSD. Nu îl doresc căzut în derizoriu, nu îl doresc trădat, nu îl doresc altfel decât tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, l-a dorit. România, românii, au așteptări de la PRM. Vă rog, pe toți cei care încă mai credeți în PRM, nu lăsați partidul pe mâinile unor trădători, oportuniști,” afirmă Lidia Vadim Tudor, într-un comunicat de presă.

Ea precizează că s-a dezis de actuala conducere a partidului de mai bine de o lună de zile.

„Mă dezic, așadar, de orice inițiativă de acest gen, iar ca dovadă a faptului că știam că se va ajunge la distrugerea PRM, am decis, încă de acum mai bine de o lună de zile să iau distanță de conducerile interimare ale PRM și, împreună cu Revista România Mare, să ne depărtăm de acest partid, curat și frumos cândva, ajuns pe mâinile unor persoane care nu onorează cu absolut nimic acest partid și nici România,” a explicat fiica lui Vadim.

Lidia Tudor consideră că, la congresul din noiembrie 2017, PRM a ratat șansa de a intra în legalitate.

„Prin ratarea Congresului desfășurat pe 11 noiembrie 2017, Partidul România Mare a ratat o șansă imensă de a intra în legalitate, iar ceea ce se întâmplă acum în interiorul partidului ține mai mult de zona penală a legii, decât de zona politică,” insistă fiica fostului politician, care avertizează că nu va permite terfelirea celui care ar fi fost supranumit de popor „Tribunul”.

„Dată fiind realitatea, îi anunț pe cei care acum se cred conducătorii PRM, indiferent din ce aripă fac parte, că nu voi permite niciodată ca numele Vadim să fie târât în mocirla în care doriți să intrați. Puteți să ajungeți unde vă doriți, dar nu vă folosiți de numele celui care a fost numit Tribunul de către acest popor, nume care se dovedește a fi pe zi ce trece mai puternic. Dacă voi, fie că vă numiți Victor Iovici, fie că vă numiți Popescu Adrian, fie că vă numiți Sebastian Ghiță sau Bogdan Diaconu, sunteți așa puternici precum vă lăudați, intrați în politică cu numele voastre, cu forțele proprii. Nu pătați numele tatălui meu pentru ca voi să vă atingeți scopurile!”