Ioan Rus: Avem un buget pe care îl moștenim, voi muta problemele de pe umărul stâng pe umărul drept

Publicat: 07 05. 2012, 12:43
Actualizat: 07 03. 2013, 08:25
Ministrul desemnat la Interne, Ioan Rus a declarat, luni, după avizul primit în comisiile parlamentare de specialitate, că la minister va muta problemele "de pe umărul stâng pe umărul drept", pentru că are buget moștenit și nu există soluții magice".

Ministrul desemnat la Interne, Ioan Rus a declarat, luni, după avizul primit în comisiile parlamentare de specialitate, că la minister va muta problemele „de pe umărul stâng pe umărul drept”, pentru că are buget moștenit și nu există soluții magice”.

„Nu avem un buget al nostru, este un buget pe care îl moștenim. O să mută problemele de pe umărul stâng pe umărul drept, pentru că nu există soluții magice”, a declarat Ioan Rus, după ce a primit avizul comisiilor parlamentare de specialitate.

În privința aderării României la spațiul Schengen, Ioan Rus a spus că problema va rămâne în discuție în perioada următoare.

Ioan Rus, nominalizat de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcția de ministru de Interne, a primit, luni, avizul favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

El a fost avizat cu 36 de voturi „pentru, opt „împotrivă” și două abțineri.