Iohannis transmite condoleanțe familiilor românilor care au murit într-un accident RUTIER în Turcia

Publicat: 14 03. 2016, 18:57
Actualizat: 29 09. 2018, 05:54

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, își exprimă profundul regret pentru moartea cetățenilor români în accidentul rutier produs astăzi în provincia Antalya din Turcia și transmite familiilor victimelor sincere condoleanțe”, potrivit sursei citate.

De asemenea, președintele este în legătură permanentă cu Ambasada României de la Ankara și este informat asupra stării de sănătate a răniților și s-a asigurat că toți cetățenii români afectați beneficiază permanent de întreaga asistență și de cele mai eficiente măsuri de îngrijire medicală competentă, potrivit comunicatului de presă.

Doi cetățeni români au decedat într-un accident rutier, în Turcia, într-o zonă situată între localitățile Manavgat și Akseki, iar alți 14 români care se aflau în microbuz au fost transportați la spitale pentru îngrijiri medicale.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, luni, a avut loc în Turcia un accident de microbuz în care se aflau 16 turiști de cetățenie română, produs într-o zonă situată între localitățile Manavgat și Akseki.