Ion Cristoiu: Piedone negociază să fie candidatul AUR / Anunțul candidaturii lui îl deranjează foarte mult pe Dan Voiculescu

Publicat: 01 03. 2024, 15:22

This browser does not support the video element.

Piedone negociază să fie candidatul AUR, afirmă scriitorul și publicistul Ion Cristoiu. Și ar putea scoate un scor foarte bun în alegeri, mai spune Cristoiu, într-un interviu la Canal 33.

Piedone negociază să fie candidatul AUR. Candidatura sa pentru AUR o să fie o mare lovitură. El chiar se potrivește. Candidat la PSD și PNL nu-l vedem, dar la AUR e bun.

Însă, pentru a face acest pas, primarul de la Sectorul 5 trebuie să ia aprobarea lui Dan Voiculescu, pe care l-ar pune în dificultate. Cristoiu explică faptul că Voiculescu are interesul de a-și pune cât mai mulți oameni pe lista PSD de europarlamentare.

Însă, trebuie să obțină, în primul rând, de la domnul Voiculescu dezlegare. Oricum partidul domnului Voiculescu (n.r. PUSL) este unul mort. Anunțul candidaturii lui îl deranjează foarte mult pe Dan Voiculescu. În momentul în care tu anunți că vei candida, în numele PUSL, omori candidatul PSD. Or, domnul Voiculescu are un singur scop, pe listele la europarlamentare să pună cât mai mulți de-ai lui.

Cristoiu nu crede că Piedone ar putea să câștige în fața lui Nicușor Dan, dar ar putea avea un scor foarte bun.

Eu am spus că se potrivesc. AUR e un partid care nu pune problema integrității, răstoarnă tarabele. Și AUR răstoarnă tarabele. Dacă se înțeleg și Piedone nu face crize de personalitate, eu nu spun că va câstiga, pentru că va câștiga Nicușor Dan, dar poate să ia un scor foarte bun.

Sursa: captură foto

CITEȘTE ȘI: