Ion Cristoiu, vehement la adresa lui Iohannis în fruntea NATO: „Nu înseamnă nimic. Nu știe nimic Iohannis”

Publicat: 05 04. 2024, 16:29
Actualizat: 05 04. 2024, 16:32

This browser does not support the video element.

Ion Cristoiu, invitatul lui Marius Tucă, și-a exprimat neîncrederea în imaginea diplomatică a lui Iohannis, în rolul de candidat la Consiliul General al NATO. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Ion Cristoiu este de părere că abilitățile lui Klaus Iohannis, din punct de vedere diplomatic, nu sunt îndeajuns dezvoltate, pentru a face față funcției de șef al Consiliului General al NATO.

Ce îl califică pe Iohannis? Nimic. Pe Rutte îl calificaă pentru că la NATO ești pe persoană fizică. El nu e ca Rutte. El e din provincie. Când vine, vine cu slana și cu ceapă acolo, la Consiliul Uniunii și mănâncă și el, săracul, la tăgârță că e de-al nostru. Hai să fim serioși. Nu e Rutte. Rutte a fost acum în China.

La aceste funcții nu e reprezentată țara. De ce e el măcar egal cu Rutte ca personalitate internațională? Asta nu e nimic. Nu înseamnă nimic. Nu știe nimic Iohannis. Ce are el? E Titulescu? E mare diplomat? Până acum a umblat pe toată planeta?

Nu a dat sprijin total Ucrainei. Nu el a dat sprijin din banii lui. Asta e cea mai mare prostie a lui Rareș Bogdan. Nu e adevărat. Și sub conducerea lui Ciolacu. Că daca nu voia premierul…

Nu e vorba că nu a făcut nimic pentru Romania, pentru interesul national. La NATO contează foarte mult personalitatea internațională. Nu are. Nu că a zis ambasadoarea Americii că e băiat de treaba. Ei sunt politicoși, a declarat Ion Cristoiu despre Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI:

Ion Cristoiu comentează scandalul Șoșoacă: „Este o diversiune”

Ion Cristoiu, despre Ivan cel Groaznic: „Scria cu crimă. Pentru el, asasinatul era o plăcere”

Ion Cristoiu, despre declarațiile șefului serviciului ucrainean: „Nu tresare nimeni. Unde sunt liderii occidentali?!”

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. „Tineți aproape!”