Ion Iliescu ia bătălia pentru referendum pe cont propriu: „Porcăria zilei este că Parchetul General se bagă în procesul electoral, împinși de la spate de Băsescu”

Publicat: 06 08. 2012, 17:07
Actualizat: 07 08. 2012, 21:10

Liderul PSD, Ion Iliescu, s-a declarat indignat de faptul că Parchetul General a cerut listele electorale și procesele verbale încheiate în urma referendumului din 29 iulie, pentru a le studia.

„Este scandalos că Parchetul General interferează în procesul electoral. De unde și până unde, Parchetul trebuie să ia listele electorale de la organismul electoral? E treaba Parchetului să se amestece în procesul de numărare a voturilor și stabilire a elementelor statistice de raportare, sau este răspunsul unei comenzi a lui Traian Băsescu? Aceasta e marea porcărie a zilei” a declarat Iliescu pentru gândul.

Președintele de onoare al PSD și-a manifestat vehement nemulțumirea față de faptul că „Parchetului se bagă, nepermis, între instutuțiile care gestionează procesul electoral. Asta este inadmisibil și este o încălcare a atribuțiunilor sale” a mai spus Ion Iliescu pentru gândul.