Ionuț Stroe, înaintea ședinței de COALIȚIE: Cătălin Cîrstoiu și Tiberiu Florescu sunt oameni cu foarte bună reputație

Publicat: 18 03. 2024, 12:34
Actualizat: 19 03. 2024, 12:52

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe afirmă, într-un interviu la RFI, că medicul Cătălin Cîrstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu, pot fi soluții pentru Primăria Capitalei. Conform surselor politice, Coaliția se reunește luni după-amiază pentru a decide candidații pentru alegerile locale, în București. 

Discuțiile merg în direcția unui candidat comun, transmite Stroe.

Decizia este în sensul continuării firești a unui demers pe care îl facem la guvernare și anume o soluție și electorală, nu numai politică, comună. Până în momentul de față, s-a luat decizia de a merge împreună în toate cele șase Sectoare, deci practic, vom avea candidați și liste comune peste tot.

Purtătorul de cuvânt al PNL precizează că numele vehiculate în aceste zile, medicul Cătălin Cîrstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu, pot fi soluții pentru Primăria Capitalei:.

Sunt oameni cu foarte bună reputație, sunt oameni cu recunoaștere în societatea noastră, sunt oameni cu o vastă experiență, oameni în decursul vremii, chiar dacă neînregimentați politic, cu un suport și o susținere, o sferă relațională foarte bună în București, oricând, atât domnul arhitect Florescu, cât și medicul Cîrstoiu, care este directorul Spitalului Universitar, un om care cel puțin în București are o cotă publică foarte-foarte bună pot fi soluții.

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Digi24, că sunt mai multe nume analizate în cadrul coaliției. Despre medicul Cîrstoiu a afirmat că „este o persoană luată în considerare”.

Da, sunt mai mulți candidați, chiar dacă avem o abordare separată. Domnul Cătălin Cîrstoiu este un manager foarte bun, este o persoană luată în considerare în acest moment ca şi candidat comun. Nu am luat o decizie.


CITEȘTE ȘI: