Klaus Iohannis, întâlnire cu Roberta Metsola la Palatul Cotroceni. Cei doi au discutat despre alegerile europarlamentare

Publicat: 06 03. 2024, 17:13

This browser does not support the video element.

Şeful statului Klaus Iohannis a primit-o, miercuri la Palatul Cotroceni, pe preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola. „Am subliniat importanţa păstrării unei voci puternice pro-europene a României în Parlamentul European, în special pentru că urmează nişte alegeri cruciale”, a precizat Klaus Iohannis.

Am avut o întâlnire de substanţă, astăzi, cu preşedintele PE, Roberta Metsola, în marja Congresului PPE de la Bucureşti. Am subliniat importanţa păstrării vocii pro-europene puternice a României în Parlamentul European, mai ales că urmează alegerile cruciale europene, a declarat președintele Klaus Iohannis miercuri, într-o postare pe platforma X.

Klaus Iohannis a primit-o la Palatul Cotroceni, miercuri dimineaţă, şi pe Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

CITEȘTE ȘI:

Roberta Metsola: Spațiul Schengen nu va fi complet până când România nu va fi parte din el. Când am ajuns la București a trebuit să prezint pașaportul

Klaus Iohannis îl primește pe Karl Nehammer, la Cotroceni / Austria se opune în continuare extinderii Schengen