Klaus Iohannis, la schi în Munții Șureanu: „Iohannis schiază, Alba protestează”

Publicat: 10 02. 2017, 21:58

Surse oficiale au confirmat corespondentului Mediafax că șeful statului a schiat, vineri, la Șureanu, unde altitudinea maximă este 2.010 metri, zăpada excelentă, vremea rece, iar pârtiile impecabil pregătite. Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de doi tineri, care au postat imaginea pe rețeaua de socializare Facebook, însoțită de descrierea „Onoare pentru noi, onoare pentru țară, #rezist”.

Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis schiază în județul Alba, mai multe persoane declarând corespondentului MEDIAFAX că l-au mai văzut pe președinte în Munții Șureanu. Stratul de zăpadă bătătorită la Șureanu, unde în ultimele zile a nins din abundență, măsoară peste 50 de centimetri grosime, iar în afara pârtiilor circa 150 de centimetri.

În acest weekend, la Domeniul Schiabil Șureanu sunt organizate Serbările Zăpezii, manifestările cuprinzând concursuri, coborâri ale schiorilor profesioniști cu torțe în mâini, foc de tabără și artificii.

Vineri seara la Alba Iulia a avut loc prima mișcare de protest împotriva șefului statului, iar oamenii au scandat în mai multe rânduri „Iohannis schiază, Alba protestează”.