LANSAREA CANDIDAȚILOR USL BUCUREȘTI. Vanghelie: Democrația e gălăgioasă, dar sănătoasă. Lui Băsescu să-i spunem că viitorul premier e Ponta

Publicat: 16 11. 2012, 10:26
Actualizat: 29 07. 2014, 17:43

Vicepreședintele PSD Marian Vanghelie a declarat, joi, la evenimentul de lansare a candidaților USL pe București, desfășurat la Sala Palatului, că „democrația e gălăgioasă, dar e sănătoasă”, el arătând că președintelui Traian Băsescu trebuie să i se spună că viitorul premier va fi Victor Ponta.

„Ăsta este Bucureștiul! Așa o să-i batem! Le e frică! O să-i batem cum i-am bătut în administrația locală și am câștigat peste tot, nu numai în București. O să-i batem în toată România. (…) Democrația e gălăgioasă, dar e sănătoasă democrația! (…) Să-i spunem lui Traian Bsăescu că viitorul prim-ministru va fi Victor Ponta, pentru că vrem noi și pentru că vor românii, și viitorul președinte va fi Crin Antonescu”, a spus Vanghelie, în uralele susținătorilor.

Vanghelie a precizat că celor de la PDL trebuie să li se spună că nu mai au ce căuta în București timp de zece ani.

„Am trăit cu frică, am trăit cu tot felul de grupuri, ca niște stafii. Singurul grup adevărat e conducerea USL care pornește din București cu prim-ministru Victor Ponta și viitorul președinte al României, Crin Antonescu. Să le spunem celor de la PDL că timp de zece ani nu mai au ce căuta în București. Domnul Blaga, Berceanu, Videanu, plecați acasă, lăsați viitoarea generație să preia ștafeta!”, a spus Vanghelie.

El a arătat că pe 9 decembrie USL are o șansă istorică.

„USL are șansa istorică ca pe 9 decembrie să facă istorie. Trebuie să le spunem acestor oameni că nimic nu a fost sănătos, să transmitem celor care au făcut dosare primarilor, președinților secțiilor de votare, să le spunem că suntem alături de ei. E momentul să schimbăm metehnele politicienilor, să se spună că de acum politicienii încep să se țină de cuvânt. Echipa PSD București poate, știe și vrea să se bată”, a spus Vanghelie.