Liberalul Cristian Bușoi și-a prezentat planul electoral folosindu-se de imagini din Clubul Colectiv

Publicat: 11 01. 2016, 18:19

”București, trezește-te!”, a fost mesajul afișat pe bannerul care prezenta imagini din clubul Colectiv, în care 63 de tineri și-au pierdut viața, precum și imagini alb-negru care ilustrau consecințelor cutremurului din 1977.

Cristian Bușoi a explicat că a ales afișul care prezenta imagini din clubul Colectiv și de la cutremurul din anul 1977 în urma unei discuții cu echipa sa de comunicare.

”Dacă reamintim oamenilor drama din 1977 și drama din 2015 vor înțelege că nu mai este timp (…) și că trebuie să treacă la acțiune”, le-a explicat Bușoi jurnaliștilor care l-au întrebat de ce ales acest afiș pentru conferința sa de presă.

Cristian Bușoi și-a prezentat, cu trimiteri la incendiul din Clubul Colectiv, planurile pentru Capitală, respectiv construirea ”celui mai mare spital de urgență din estul Europei”, util în cazul unor tragedii precum cea din Colectiv, și reabilitarea clădirilor cu risc seismic, care în caz de cutremur ”ar putea multiplica de câteva zeci de ori (tragedia de la-n.r.) Colectiv”.