Lider ALDE Dolj: Nu cumva nu ne-am apărat cum trebuie partidul și am cedat nepermis unor Casandre?

Publicat: 01 09. 2019, 17:18

„De câteva zile, ALDE e pe buzele tuturor: Președinte, Premier, analiști, comentatori, cetățeni.

Acesta adaugă că vede în aceste zile lideri locali, parlamentari, militanți ALDE bulversați, peste tot în țară: „bulversați de renunțarea simultană și la o candidatură prezidențială proprie, în care toți am investit atâtea speranțe de relansare politică, și la guvernarea pe care am girat-o cu deciziile noastre, cu aportul nostru semnificativ la politici publice eficiente, inclusiv cu criticile noastre constructive.
Și mai văd în aceste zile pe liderul noului aliat politic că vorbește dezinvolt despre Opoziția de Stânga(??!!) pe care am reprezenta-o noi, ALDE și ProRomânia împreună. Și-l mai aud vorbind pe Victor Ponta de o fuziune între cele două partide!!! Iar liderii noștri nu schițează NICIUN gest în apărarea identității noastre liberale. Pe ce drum mergem? Cine mai suntem noi, ALDE?

Liderul doljean al ALDE adaugă că sentimentul că este adus într-un joc care nu e cel pe care voia să-l joace devine tot mai acut și că „agitația asta politică surdă pentru câștigarea unui meci înainte de a se juca pe teren nu e de bun augur pentru democrația românească”.

„Mie nu-mi plac meciurile decise înainte ca jucătorii să intre în teren… Va trebui să cumpănim bine și repede! Cu mintea noastră a celor care am construit un partid liberal și democrat în care și-au pus speranțele sute de mii de români…”, își termină postarea deputatul ALDE.