Lider PDL: Văd candidatura lui Liviu Dragnea ca o refugiere în Parlament

Publicat: 24 10. 2012, 15:26
Actualizat: 15 10. 2018, 13:59

Barbu a spus că USL nu are niciun criteriu stabilit pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare.

„Văd această candidatură a lui Liviu Dragnea ca o refugiere în Parlament și văd că mulți candidați de la USL consideră Parlamentul ca o fortăreață împotriva Justiției”, a apreciat Sulfina Barbu, miercuri, într-o conferință de presă.

Președintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă susținută la Alexandria, că a decis să candideze la alegerile parlamentare din 9 decembrie, el precizând că această decizie a fost una „importantă și grea”.

„Peste 70%, în jur de 74% dintre teleormăneni au spus că pentru acest județ ar fi mai bine dacă eu voi fi în Parlament. Colegii mei primari au spus același lucru și nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu cetățenii din comunitățile lor. Astfel că am luat această decizie, care este o decizie importantă și grea pentru mine”, a spus Dragnea.

El a precizat că sunt multe motive care l-au determinat să candideze la alegerile parlamentare, de la dorința de a reprezenta la vârf județul Teleorman la necesitatea de a-și face datoria față de românii care au votat, la referendum, demiterea președintelui Traian Băsescu.