Lider PSD: Suntem înmărmuriți, mai mult decât șocați, așteptam o achitare. Demisia lui Dragnea, exclusă

Publicat: 22 04. 2016, 15:25
Actualizat: 22 04. 2016, 22:40

„Suntem înmărmuriți. Suntem mai mult decât șocați, suntem înmărmuriți de ce se întâmplă astăzi în România. Deci omul acesta nu a făcut altceva decât să conducă o campanie electorală prin care le-a cerut românilor să iasă la vot, să dea jos un monstru, un tiran, care ne-a făcut praf 10 ani de zile. Pentru asta – foloase necuvenite înseamnă voturi – să-i dai doi ani cu suspendar, în primă instanță un an. Am crezut că astăzi va fi achitat Luiviu Dragnea, pentru că nu are niciun fel de vină. (…) Toți așteptam astăzi o achitare, să se facă dreptate acestui om”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

De asemenea, el a mai subliniat că toți liderii îl susțin pe Liviu Dragnea și că nu se pune problema unei demisii din funcția de președinte a lui Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, adică dublu decât în primă instanță, în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție fiind una definitivă.