Liderii coaliției, întâlnire la Vila Lac 1. Cel mai important subiect de pe agenda puterii

Publicat: 30 10. 2017, 19:55

Ședința a început la ora 16 și încă se află în desfășurare.

Motivul convocării ședinței a fost faptul că președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pleacă marți în străinătate, iar liderii coaliției au decis să aibă o discuție pe marginea bugetului înainte de plecarea acestuia.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este așteptat de către deputații social-democrați la un club din Floreasca, unde au fost invitați pentru a celebra împreună împlinirea de către Dragnea a 55 de ani.

„Suntem cu toții, membrii grupului PSD din Cameră, invitați alături de domnul președinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulți Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare”, a declarat președintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere.

Întrebat de jurnaliști dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănțuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim și cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.