Liderii PNL se retrag în ședință, după coaliție / „Aranjorul” Remus Borza a ajuns primul la sediul central al partidului

Publicat: 19 03. 2024, 12:00
Actualizat: 19 03. 2024, 13:59

This browser does not support the video element.

După reuniunea de la Guvern între liderii coaliției și șefii de organizații din București ale celor două partide, liberalii se retrag, pentru discuții, la sediul din Aleea Modrogan. 

Primul care a sosit la sediul central al partidului este Remus Borza, „sfătuitorul” lui Nicolae Ciucă.

Remus Borza este cel care a organizat „cina de la etajul 25”, unde i-a adus la masă pe al doilea om în stat, Nicolae Ciucă, și afaceristul Dan Ostahie, „pentru discuții exploratorii”, în vederea unei posibile candidaturi a patronului Altex la Primăria Capitalei.

Ședința de la Guvern a început la 8.00 dimineața. Două ore mai târziu, a ajuns la Palatul Victoria și medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care ar urma să fie, cel mai probabil, candidatul comun al Alianței PSD-PNL.

Știre în curs de actualizare.

CITEȘTE ȘI:

REMUS BORZA intră în poză cu șeful PPE și greii PNL / Încearcă „aranjorul” lui Ciucă să-și impună unul din oameni pentru funcția de comisar european?

Reacții din Parlament după dezvăluirile făcute de GÂNDUL despre întâlnirea dintre Ciucă, Borza și Ostahie. „Ține de strategie”/„Mi se pare exagerat”

🚨 Ședința Coaliției pentru candidații la București / Cătălin Cîrstoiu este la Guvern / Surse: Firea și Burduja, șefi de campanie

Întâlnire a conducerilor PSD și PNL București împreună cu consilierii generali ai partidelor / Se discută amendamentele la viitorul buget