Liderul interimar al PDL Iași, exclus din partid pentru colaborare cu PSD

Publicat: 27 03. 2014, 16:55
Actualizat: 17 03. 2017, 21:28

Conducerea PDL a decis excluderea din partid a lui Gabriel Surdu, președinte interimar al PDL Iași, pentru nerespectarea deciziilor partidului privind alianțele și colaborările politice la nivel local.

„Conducerea Partidului Democrat Liberal a decis excluderea din partid a domnului Gabriel Surdu, președinte interimar al PDL Iași, pentru nerespectarea deciziilor partidului privind alianțele și colaborările politice la nivel local. PDL nu poate fi părtaș la proasta administrare a județului Iași de către administrația locală și județeană, compusă din PSD și PNL”, se arată într-un comunicat PDL remis, joi, agenției MEDIAFAX.

Viceprimarul municipiului Iași, liberalul Marius Dangă, și-a dat demisia din funcție miercuri, spunând că în Consiliul Local trebuie constituită o nouă majoritate, după ce în Consiliul Județean PSD s-a aliat cu PPDD și PDL, iar vicepreședintele liberal al instituției a fost schimbat.

Surse din PDL Iași susțin că în postul de viceprimar ar putea fi ales liderul filialei județene a democrat-liberalilor, Gabriel Surdu.