Liderul PMP Brăila îl susține pe Iohannis în turul 2,deși nu a fost mereu mulțumit de atitudinea lui

Redactor:
Corespondenti
Liderul PMP Brăila îl susține pe Iohannis în turul 2,deși nu a fost mereu mulțumit de atitudinea lui
PMP Brăila îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale, dar în plan local își va stabili strategiile în funcție de proiectele necesare brăilenilor. Declarația îi aparține liderului filialei, care a spus însă că nu a fost întotdeauna mulțumit de atitudinea președintelui.

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, îi îndeamnă pe simpatizanții partidului să voteze în turul doi al alegerilor prezidențiale cu Klaus Iohannis, cu toate că, în opinia lui, președintele nu trebuia să accepte numirea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier și trebuia să fie mai atent la relația cu Republica Moldova.

„Trebuia să fie mai incisiv vizavi de justiție, de numirea prim-ministrului. Comparativ cu președintele Traian Băsescu, care a fost un președinte jucător, este o mare diferență. Incisiv trebuia să fie președintele Iohannis în anumite momente ale mandatului său. Mă refer la numirea lui Dăncilă, numirea unor miniștri, trebuia să fie mai atent inclusiv în relația cu Republica Moldova. Acum la Chișinău avem Guvern pro rus și noi nu am făcut nimic. Totuși, subliniez, noi suntem de dreapta și îl sprijinim pe președintele Iohannis”, a declarat, pentru MEDIAFAX, președintele PMP Brăila, Viorel Botea.

Susținerea lui Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale nu va schimba strategia filialei brăilene a PMP. În plan local, organizația va „merge în continuare alături de toți brăilenii în toate proiectele pe care le avem de votat și le avem de discutat în Consiliul Județean și în consiliile locale”, a spus Viorel Botea în cadrul unei conferințe de presă.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide