Liviu Dragnea a votat „românește” pentru un președinte „român și viu” și opinează că vor fi „puțin mai mulți români la vot” decât în primul tur. PLUS: IMAGINE DIN VIENA

Publicat: 16 11. 2014, 10:01
Actualizat: 19 05. 2015, 12:00

Coordonatorul campaniei electorale a lui Victor Ponta, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a votat pe listele suplimentare în Capitală, el având domiciliul în județul Teleorman. Pesedistul a venit la vot însoțit de secretarul general al PSD, Andrei Dolineschi. 

Liviu Dragnea a completat declarația pe proprie răspundere că nu a mai votat și în altă parte în fața camerelor de televiziune, întreaga operațiune durând aproximativ două minute. 

„Sper să vină lumea la vot și să voteze românește”, a fost primul mesaj exprimat de Liviu Dragnea, la câteva secunde după ce a introdus buletinul de vot în urnă. 

Președintele exectuvi al PSD a spus că a votat pentru un președinte care nu este fricos și care nu fuge de nicio confruntare. 

„Este posibil să fie mai mare prezența la vot, de prezență nu știu, puțin peste primul tur cred. Sper să vină lumea la vot și să voteze românește.  Este bine ca oamenii să vină cât mai mult la vot pentru un președinte român și viu„, a transmis Liviu Dragnea după ce a ieșit din secția de votare.

El a remarcat că în secția de votare unde și-a exprimat opțiunea electorală nu erau votanți, subliniind că va avea grijă de votul pe listele suplimentare în județul Teleorman. 

„Uitați-vă aici nu e nimeni. La Alexandria sper să se înțeleagă că nu este un oraș turistic, să avem mai multă grijă”, a declarat social-democratul. 

În privința condițiilor meteo, el l-a citat pe Traian Băsescu: „citez dintr-un clasic, toamna nu-i va vara, dar nu plouă, nu este furtună”.