Liviu Dragnea: Este o lipsă de autoritate în PSD, nu îmi place situația din Coaliția de guvernare

Publicat: 29 06. 2015, 16:59

This browser does not support the video element.

Liviu Dragnea a rămas singură voce în PSD care afirmă public că partidul are anumite probleme, iar în Coaliție de guvernare lucrurile nu funcționează perfect. Pesedistul susține că este o lipsă de autoritate în PSD în acest moment.

„Este o lipsă de autoritate în PSD pentru că Victor Ponta este plecat, eu mi-am dat demisia din funcția de președinte executiv, a fost o perioadă dificilă pentru partid săptămâna trecută, acum s-a stabilizat”, a fost poziția lui Dragnea.

Dragnea a comentat și situația din coaliția de guvernare și votul pentru Mihai Răzvan Ungureanu.

„Eu am înțeles că UNPR definește așa: în ceea ce privește voturile pentru guvernare, în ceea ce privește voturile din Parlament pentru alte probleme, fiecare votează cum crede. Este coaliție de guvernare. Suntem în situația asta, PSD-ul nu are niciun fel de altă variantă, nu putem să votăm cu Ungureanu, suntem în această fază a coaliției. Normal că nu îmi place, nu-I place nimănui, nici măcar lor nu le place, dar suntem în această situație, o să o depășim, sper”, a declarat Liviu Dragnea.

El a adăugat ironic: „cel puțin e bine că Parlamentul intră în vacanță”.

„UNPR nu este un pericol pentru PSD, coaliția de guvernare. Categoric nu este o criză în PSD sau în Coaliție. Eu am încredere în Gabriel Oprea. A stat puțin la Biroul Permanent Național și ne-a dat asigurări că rămâne în continuare partener. Ne-am salutat începuse BPN”, a afirmat Dragnea.

Pesediștii sunt extrem de iritați de afirmațiile celor de la UNPR, care au decis să îl susțină pe Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.