Lucian Romașcanu: Dacă domnul Biden și-a făcut cont pe TikTok, o să îmi fac și eu / „Decizia de a REGLEMENTA TikTok aparține Europei”

Publicat: 27 03. 2024, 13:44

This browser does not support the video element.

Senatorul PSD Lucian Romașcanu comentează subiectul referitor la reglementarea TikTok și afirmă că decizia aparține Europei. 

Fostul ministru al Culturii detaliază că orice partid „este liber să își poarte mesaje unde vrea”, întrebat fiind despre prezenta AUR pe canalul de social media.

Întrebarea, într-adevăr, a plecat de la faptul că AUR are o prezență constantă pe TikTok, dar răspunsul n-a fost legat de AUR. AUR e foarte bine că își face reclamă pe TikTok. O să facem și noi, pentru că este un segment extrem de important acolo. Decizia de a reglementa TikTok aparține Europei și vom pleda pentru această măsură, dar nu are nicio legătură cu AUR. Nu este împotriva AUR. Suntem de acord. Orice partid din România este liber să își poarte mesaje unde vrea, cu excepția, sigur, a mesajelor care încalcă legea, explică Romașcanu.

Social-liberalul afirmă că nu are un cont de TikTok, dar își va face, din moment ce și președintele SUA, Joe Biden, are unul.

Eu nu am TikTok, exact din motivul invocat public de toată lumea, lipsa de siguranță, posibilitatea de a-ți transfera date în alte părți ș.a.m.d. Am constatat că domnul Biden și-a făcut cont pe TikTok. Deci, dacă și face domnul Biden are, eu vă spun că o să-mi fac și eu. Este un canal de comunicare cu un segment important.

CITEȘTE ȘI: