VIDEO | Ludovic Orban demisionează din fruntea Camerei Deputaților, după ce a pierdut alegerile în PNL

Publicat: 25 09. 2021, 18:57
Actualizat: 25 09. 2021, 19:27

This browser does not support the video element.

Ludovic Orban a anunțat că va demisiona din fruntea Camerei Deputaților după ce a fost învins de Florin Cîțu la Congresul PNL, desfășurat la Romexpo, și a pierdut șefia partidului.  

Mai mult, fostul lider al PNL a mai spus și că între el și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun ”parteneriat”, în acest moment.

”Între mine și președintele Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a anunțat Ludovic Orban, mulțumind, în același timp, și liberalilor care l-au susținut și i-au acordat voturile lor.

Ludovic Orban: ”Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile politice”

Ludovic Orban l-a felicitat pe Florin Cîțu pentru victoria obținută și pentru preluarea funcției de președinte PNL, amintind că a apărat valorile liberale timp de 31 de ani.

”Mulțumesc celor aproape 1.900 de colegi care mi-au dat încrederea. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. De-a lungul carieriei mele de 31 de ani, am apărat valorile liberale și am acționat pentru a pune în practică idealul valorilor liberale. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile politice. Voi continua să acționez cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei. Demisia mea din fruntea Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui ales, Florin Cîțu”, a declarat Ludovic Orban.