Ludovic Orban, despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale după cea confirmată pentru șefia PNL: „Nu scot din calcul nici această perspectivă” (VIDEO)

Publicat: 22 05. 2021, 12:58
Actualizat: 22 05. 2021, 13:06
Ludovic Orban (Sursa: Alexandru Dobre/MEDIAFAX FOTO)

Liderul PNL Ludovic Orban, actualul președintele al Camerei Deputaților și fost premier, a confirmat recent că dorește un nou mandat în fruntea partidului pe care îl conduce, dar a fost întrebat de jurnaliști dacă țintește și funcția supremă în stat. „Nu scot din calcul nici această perspectivă”, a declarat politicanul, sâmbătă, la Tecuci, în județul Galați, în cadrul unei conferințe de presă.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (…) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a mai spus Orban.